Saját bloglista

Oldalak

Érdekel

Saját fotó
Sümeg, Veszprém, Hungary

Keresés ebben a blogban

2011. június 9., csütörtök

Startlap - Webjava - internet. egyszerűen.

Startlap - Webjava - internet. egyszerűen.: "Webjava - ezt látnod kell!
Szavazz a legjobb NG címlapra!
A National Geographic 100. lapszámának megjelenése alkalmából keresi a magazin magyar kiadásának legjobb címlapjait. Szavazz, válaszolj helyesen egy kvíz-kérdésre és nyerj!
Szavazás: 2011. június 8 - 2011. július 5.
Kattints a szavazáshoz!
Tovább
Add a Startlaphoz|Küldd el levélben|Oszd meg
33 megdöbbentő fotó a chilei vulkánkitörésről
Rengeteg látványos fotó örökítette meg a természet pusztító erejét a múlt heti, andokbeli Puyehue vulkán kitörése kapcsán. A vulkáni hamu az egész környéket beterítette, és több ezer embert kellett evakuálni a környező területekről. A vulkán 1960 óra nem volt aktív.
Kattints a fotókért!
Tovább
Add a Startlaphoz|Küldd el levélben|Oszd meg
Liszt 2011
A 2011-es Liszt Ferenc jubileumi év hivatalos oldala: magyarországi és külföldi programokról minden egy helyen.
Tovább
Add a Startlaphoz|Küldd el levélben|Oszd meg
Erre kell a legót használni
Kilenc hónapig tízezer alkatrészből épült ez a Star Wars jármű.

Kattints ide a videóért!
Tovább
Add a Startlaphoz|Küldd el levélben|Oszd meg
Szépen cseperedik az orángutánbébi
Május 19-én aprócska orángutánkölyök látta meg a napvilágot a Sedgwick County Állatkertben, Amerikában. A makibaba köszöni szépen, jól van, anyukája, Daisy azonban egyelőre nem mutat túlzott érdeklődést a jövevény iránt. A gondozók teljes erőbedobással próbálnak megfelelni a pótmama szerepnek, miközben persze mindent megtesznek, hogy kialakítsák a köteléket mama és gyermeke között.

Daisy 2009-ben érkezett az állatkertbe, és 29 évesen ez volt a második terhessége. Mivel emberek között nőtt fel, korábban soha nem találkozott olyan nősténnyel, aki kölyköt hozott a világra, majd fel is nevelte azt, így könnyen elképzelhető, hogy emiatt nem alakult ki benne kötődés a bébi iránt. A sikeres összeszoktatás érdekében a kicsi és Daisy egyelőre a kíváncsi tekintetektől elzárva éldegél - a látogatóknak be kell érniük Panjival, a büszke apukával.

Kattints ide még több fotóért!
Tovább
Add a Startlaphoz|Küldd el levélben|Oszd meg
We love kakaós csiga
A kakaóscsigát mindenki ismeri és szereti - de vajon hol lehet a legjobbat kapni? Van egy honlap, ami csak azzal a céllal jött létre, hogy felkutassa Magyarország legjobb kakaóscsigáit. És te? Találtál jó csigát? Teszteld le és küldd be a welovekakaoscsiga (kukac) gmail (pont) com címre!
Kattints a tesztekért!
Tovább
Add a Startlaphoz|Küldd el levélben|Oszd meg
Álmos Tigriske lett a Magyar Simon’s Cat
505 nevezett cica közül választották meg a macskarajongók azt, aki egy évig viselheti a megtisztelő Magyar Simon’s Cat titulust és a koronát. A kultuszt teremtő cuki rajzfilmcica sikerének egyik titka, hogy mindenki felismeri benne saját vagy ismerőse cicája mozdulatait, jellemvonásait, sőt még hangját is.

A Youtube-on több mint 25 millió nézőt elkápráztató rajzfilmklip-sorozat 2009 óta több mint harminc országban kiadott könyvének magyarországi bemutatója alkalmából szervezett Magyar Simon’s Cat-választás valamennyi nevezettje méltó viselője lehetne a koronának, a legtöbb voks azonban Álmos Tigriskére érkezett, így ő lett 2011-ben a Magyar Simon’s Cat.

Simon’s Cat egyébként június 3-án mutatkozik be Magyarországon: ekkor indul a könyv forgalmazása, a 82. Ünnepi Könyvhéten tehát már Simon’s Cat is részt vesz.

Érdekel a könyv? Kattints!
Tovább
Add a Startlaphoz|Küldd el levélben|Oszd meg
Árbarátok.hu - új közösségi vásárló portál
Az Árbarátok.hu weboldalon jókora (általában 50-90%-os) kedvezménnyel kínálnak különböző szolgáltatásokat - az ajánlat azonban csak bizonyos számú vásárló felett, és csak bizonyos ideig él. Ha elegen jelzik igényüket az adott szolgáltatásra, akkor mindannyian a feltüntetett kedvezménnyel vásárolhatják azt meg.
Kattints az aktuális ajánlatokért, és ne feledd: Közösen olcsóbb!
Tovább
Add a Startlaphoz|Küldd el levélben|Oszd meg
Minden napra egy kutya Nem csak a macskarajongók kapják meg a napi cica-adagukat. Kutyabarátok kötelező olvasmánya lehet a 'Daily Puppy', ahol minden napra jut egy kedves kis négylábú. A mai kedvenc Cooper, aki imád leveleket rágcsálni és a seprűvel játszani.
Kattints további cuki kutyusokért!
Tovább
Add a Startlaphoz|Küldd el levélben|Oszd meg
Garázs-lelet
- Eddig még nem közölt képek kerültek elő a hírnév küszöbén álló Marilyn Monroe-ról.
Tovább
Add a Startlaphoz|Küldd el levélben|Oszd meg
Rajzoljunk a felhőkre!
A Klowdz nevű oldal segítségével mások számára is láthatóvá varázsolhatjuk mindazt, amit mi látni vélünk az égen. Az online alkalmazás segítségével ugyanis a felhőkre rajzolhatunk, egyszerű, de jól használható eszközökkel, majd az elkészült képet megoszthatjuk a többi felhasználóval, vagy bárkivel, aki megnézi az oldal galériáját. A Klowdz nagyszerű kikapcsolódási lehetőség felnőttnek és gyereknek egyaránt, próbára tehetjük vele a képzelőerőnket, s azt is láthatjuk, mások mire gondolnak, ha ugyanazt a felhőt látják.
Tovább
Add a Startlaphoz|Küldd el levélben|Oszd meg
Még néhány napig keresik a Magyar Simon’s Cat-et!
2008-ban az interneten érkezett el hozzánk Simon’s Cat, a bájos rajzfilmcica. Néhány kifejező vonal, jellemző vonás, semmit és mégis sokatmondó hangok hoztak ekkor valami újat a macskabarátok életébe.

„Nahát, tisztára, mint az én cicám!” „Aki ezt rajzolta, annak biztosan van macskája!” Ilyen és ehhez hasonló mondatok kíséretében küldtük tovább egymásnak a kedves kis figura történeteit. Miután Simon’s Cat meghódította a világot, alkotója, Simon Tofield úgy döntött, enged a nyomásnak és könyvet is „ír” belőle. Rendhagyó alkotásában ugyanis hiába keresnénk szöveget, még egy-egy miaút is csupán elvétve találni. Simon’s Cat története tehát úgy folytatódott, ahogy elkezdődött: találó képekben.

Simon’s Cat legsajátabb könyvének „magyar nyelvű” kiadása alkalmából keresik a Magyar Simon’s Cat-et május 31-ig. Az első tíz cica (tulajdonosának) mancsát ajándékcsomag üti, az abszolút kedvenc pedig egy évig viselheti a Magyar Simon’s Cat koronát.

Egy hónap alatt közel félezer négylábút neveztek, a mezőny favoritjai már kialakultak, a szavazatok állása azonban akár az utolsó pillanatban is változhat – s talán még nevezni sem késő!

Kattints a részletekért!
Tovább
Add a Startlaphoz|Küldd el levélben|Oszd meg
Minden napra egy cicusÉdes foltos, apró fekete ördög, aranyos vöröske. Minden színben és fajtában hódítanak a cicák a Daily Kitten oldalon. Ha szomorúan indul a napod, csak látogasd meg, és máris melegséggel telik meg a szíved. Neked melyik szőrgombóc lett a kedvenced?
Tovább
Add a Startlaphoz|Küldd el levélben|Oszd meg
Kukkoljunk madarakat! Újra közvetít a fecske és elindult a gyöngybagoly webkamera is, a híres nagyhalászi gólyák fészkében pedig megnézheted a gólyabébiket is. Kattints madaras webkamerákért!
Tovább
Add a Startlaphoz|Küldd el levélben|Oszd meg
Baba-cica szerelemNagyon odavagyunk egymásért...
A világ leghíresebb kutyái - akár halálba mennek értünk
A hírek, amelyek arról tudósítottak, hogy a Haditengerészet kötelékében egy kutya is részt vett az Osama bin Laden elleni rajtaütésben, ráirányították a figyelmet a hős négylábúakra. Az Amerikai Hadseregben több mint 3000 kutya szolgál. Nem csak rájuk lett hirtelen kíváncsi a világ, hanem a bombakereső ebekre és a mentőkutyákra is. Azokra a négylábúakra, akik akár életüket is áldozzák értünk. Következzen 34 szívfacsaró fotó, és 34 történet megmentő vagy éppen megmentett kutyusokról.
Tovább
Add a Startlaphoz|Küldd el levélben|Oszd meg
Vajon hova repülnek? Honnan hová tart, és milyen gyártmány a fejed fölött elszálló repülő? Ez az oldal megmondja.
Tovább
Add a Startlaphoz|Küldd el levélben|Oszd meg
A világ „legkockább” esküvői meghívói Hogy mi köze az esküvőknek a számítástechnikához? Természetesen a speciális meghívók!

Ha a házasodni kívánó felek legalább egyike egy igazi geek, akkor a vendégek legalább tudják, mire számíthatnak: húsleveles és töltött káposzta helyett gladiátor-pizza és Starcaft-sütemények. Násznagy helyett „admin”, pap helyett moderátor. Kattints még több meghívóért!
Tovább
Add a Startlaphoz|Küldd el levélben|Oszd meg
Ez állati!Ha a gyerkőcöd rajong az állatokért, a BBC oldalán több száz állatfajról nézegethet képeket és filmeket, sőt, még az angoltudása is fejlődik.
Tovább
Add a Startlaphoz|Küldd el levélben|Oszd meg
Kicsit szűkös az otthonod?Akkor figyelj!Egy leleményes hongkongi lakos megelégelte, hogy sehogy nem fért el lakásában, és különös ötlete támadt. Kiiktatta a fix bútorokat, mozgatható falakat épített be, így aprócska garzonjából huszonnégyféle használható teret hozott létre. Nem semmi!
12következő
Kapcsolat
Magyar Videómegosztók
IndaVideoVideaHotDog videók FreevlogFunvid
Vicces állatvideók
Külföldi videómegosztók
YouTubeDailyMotionYahoo VideoVimeoMetacafe
Vicces babavideók
Lap.hu oldalak
video.lap.hufoto.lap.hufotogaléria.lap.hudigitálisfoto.lap.hukamera.lap.huwebkamera.lap.hudvd.lap.hufotosuli.lap.hufotoalbum.lap.huképszerkesztő.lap.hu
YouTube videók
Sportvideók
Cafe Tv videók
Story Online videók


- Google Eszköztárral küldve"

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Összes oldalmegjelenítés